Příběh o Noemovi a jeho arše, díky které zachránil hromadu zvířat, a především sebe a svou rodinu před velkou potopou seslanou samotným bohem, zná skoro každý. Dokonce vzniklo i pár povedených filmových adaptací tohoto příběhu. Některé byly přesné a některé spíše parodické. Nic to však nemění na faktu, že jsme Noema v herní světě asi neviděli vůbec, což se velmi brzy změní.

No, a kdo jiný by měl přijít s hrou o Noemově arše než tvůrci titulu I Am Jesus Chris, který ještě nevyšel a už stihl na internetu vyvolat poměrně velký poprask. V Noah's Ark si projdete tímto celým biblickým příběhem a pokusíte se udělat to samé, co údajně udělal Noe. Je to celkem jednoduché. Postavte archu, nažeňte do ní zvířata a přežijte povodeň.

Připravte se na stavbu úplně od nuly a na tvrdou práci. Využijte všechny zdroje v okolí a nechte se unést masivními rozměry biblické archy. Prozkoumejte prostředí a sledujte různé druhy zvířat. Začněte lovit zvířata novým způsobem. Musíte je rychle zachránit a přivést na loď. A teď ten nejtěžší úkol, přežijte na své lodi po dobu 150 dní velkou bouři, jinak bude celý svět lidí a zvířat ztracen.

Noah's Ark vyjde na PC prostřednictvím Steamu v dohledné době. Přesné datum oznámeno nebylo.