Po světě se objevily portály, kolem kterých se vytváří záhadná hmota. Portály na zemi otevírají mimozemšťané. Přidáte se na stranu Osvícených a využijete tuto zvláštní technologii, nebo se přidáte na stranu konzervativního Odporu a zamezíte dalšímu rozvoji portálů? - Takto nějak zní příběh známé AR hry Ingress od studia Niantic Labs (tvůrci Pokémon GO). Na hře se dlouho nepracovalo, ale teď přišlo překvapení přímo od Nianticu.

Niantic se nám rozhodl přinést novou a nadupanější verzi jejich první AR hry. Tentokrát dostane podtitul Prime a přinese spoustu novinek, které jistě potěší každého veterána této hry, ale také naláká nové hráče. A co vlastně přinese? 

První novinku, kterou jistě zaregistrujete je nový vzhled, který je vylepšený a hlavně i přehlednější. Původní hru doprovázel příběh, který byl ale krátký a pouze vás uvedl do hry. Prime dostane kompletně novou story-line a také Anime sérii, do které studio dalo neskutečných 200 milionů dolarů. To ale nejsou ty největší novinky, ty najdeme v technické stránce hry. Hra pojede na stejné plaformě jako Pokémon GO, takže bude snazší pro vývojáře přinést aktualizace do hry. Mimo to hra dostane i lepší ochranu před cheatery, kteří jsou značným problémem obou her.

Hrajete Ingress? Těšíte se na novou aktualizaci? Napište svůj názor do komentářů!