Madmind Studio zveřejnilo nové gameplay video z jejich nadcházejícího titulu Succubus, který má být spin-offem jejich předchozí hry Agony. Ta sice nedopadla příliš dobře, ale i přesto by si mohli titulem Succubus spravit reputaci. Celé video je dlouhé necelých 11 minut a zaměřuje se na jednu z pozdějších fází hry, Forest of Flesh.

Tato fáze je plná pastí a agresivních démonů. Zároveň je také vedena jedním ze čtyř vizuálních stylů, které ve hře naleznete. Ano, možná vám toto množství vizuálních stylů nemusí stačit, na gameplay záběrech však prostředí nevypadá nejhůře a ve finále by to nemuselo zas tolik vadit. Přece jenom vám toho hra nabídne daleko víc než jenom mlácení démonů velkou palicí.

Succubus je FPP slasher, v němž se vžijete do postavy Vydije a začnete pomocí zbraní na blízko a magie na mapě získávat zkušenostní body potřebné pro její vývoj. Také si budete moci vylepšovat a odemykat nové zbraně a speciální schopnosti. Hra s největší pravděpodobností vyjde na konci tohoto roku pro PC.

A teď ještě k tomu velkému úspěchu studia. Vývojáři odhalili, že se jim do konce roku 2019 povedlo prodat celkem přes 300 000 kopií her Agony a Agony Unrated, včetně vrácených her. Na PC přesáhly prodeje 200 000 kopií a na konzolích to bylo více než 105 000 kopií.