Free to play válečná hra Heroes & Generals neustále přichází s novými věcmi a tentokrát se nejspíš můžeme těšit na něco, co si hráči vyprošovali již dlouhou dobu.

Jedná se o bipody, jinak řečeno dvojnožky. Dvojnožka vám umožní zaujmout stabilní polohu Vaší zbraně a jsou velmi užitečné pro střelbu na dlouhou vzdálenost. Díky nim je o něco lehčí provést přesný zásah. Tahle vymoženost se nyní ukazuje prozatím pouze na testovacím serveru, nicméně je velká pravděpodobnost, že po řádném prozkoušení se objeví i v plné hře.

Ne všechny zbraně se však tohoto vylepšení dočkají, alespoň ne hned. Zbraně, které by měly mít zajištěné fungující bipod, jsou M1918 BAR, DP28, PTRD, MG34, MG42 a FG42. Prozatím nefunkční bipod se momentálně objevuje u M1941, Panzerbüchse 39 (PzB39) a Ampulomet. Zbraně, u kterých nejsou ani stopy po nadcházejících dvojnožkách, jsou M1919, který bude brzy nahrazen M1919 A6. Je také možné, že se ve hře objeví i zbraně 3. tieru Granat Büchse 39, M18 Recoilles Rifle a PTRS-41. Můžeme tak usuzovat dle nově objevených 3D modelů na jejich oficiální stránce.

Vše je prozatím ve fázi vývoje a nemůžeme si tak být úplně jistí, že vše, co se nachází na testovém serveru, se nakonec v plné hře opravdu objeví. Na to si prostě musíme počkat.

V Heroes & Generals je nyní možnost získat prémiový účet naprosto zdarma. Po použití kódu FEBSYNC19 si tak můžete užít 3 dny prémiového hraní. Kód je platný pouze do 28. února 2019. K příležitosti Valentýnu nám darovali vývojáři další kód WAR19 a 50% slevu pro nákup všech samopalů ve hře dostupných. Ve videu nahoře můžete vidět, jak prozatím vypadá bipod MG34 v praxi.