Tak co? Jste připraveni? Halloweenské Steam slevy opět klepou na dveře. Plánujete si koupit nějaké herní pecky? Zde máte naše doporučení!

Zaklínač 3: Divoký hon

Stará dobrá zaklínačská zábava. Herní pecka, která dostala v naší recenzi 100%. V nejnovějším zaklínači se stanete nájemným zabijákem příšer Geraltem, který má za úkol najít dítě z proroctví ve velkém otevřeném světě plném obchodních měst, ostrovů vikinských pirátů, nebezpečných horských průsmyků a zapomenutých jeskyní, které čekají na to, až je prozkoumáte.

  • Hodnocení Indiana: 100% (Recenze)
  • Cena: 14,99€ (50% sleva) - Steam

Undertale

Další hra, která dostala od nás rovné hodnocení 100%. Jedná se o zajímavý koncept hry, kde nemusíte zabít jedinou příšerku a i tak můžete celou hru vyhrát. Jednoduše řečeno, ve hře bojujete tak, že vlastně ani nebojujete. Zní to divně, že? Jakmile ale Undertale začnete hrát, jeho emoční a úžasně zpracovaný příběh spolu se starou, pixel-art grafikou a 8bit soundtrackem vás dostane natolik, že hru nebudete chtít přestat hrát. Tak hurá do toho!

  • Hodnocení Indiana: 100% (Recenze)
  • Cena: 4,99€ (50% sleva) - Steam

Resident Evil VII: Biohazard

Dostaňte se do prostředí šílené rodiny, která bydlí v opuštěném baráku na jihu. Zabíjejte různé příšery a probojujte se až na konec této zkázy světa, ve které je váš hlavní nepřítel strach. Již sedmé pokračování úspěšné herní série Resident Evil, ve které se celý styl hraní mění. Fiola si pro vás připravil Liveplay, který můžete nalézt níže.

DOOM

Po neskutečně dlouhé době je zde čistokrevná střílečka, která překvapí svým stylem. DOOM vrací do akčního žánru svou zaslouženě vybudovanou tradici. Brutalitu, satanismus, cynismus i akci. Id Software dokázalo najít skvělý bod mezi nostalgickým a moderním herním designem. Zapomeňte na pravidla z Call of Duty, HALO nebo Battlefield – tihle králové jsou mrtví, ať žije nový král.

  • Míra doporučení Indiana: 5/5 (Recenze)
  • Cena: 20,09€ (33% sleva) - Steam