Představte si, že se objevíte hluboko v džungli bez jídla či vybavení, nemáte vůbec tušení, jak se to stalo, a vaším jediným úkolem je přežít, čehož docílíte pouze poctivou prací, lovem, průzkumem deštného pralesa a dalšími aktivitami. Tak si to přestaňte pouze představovat a raději se vrhněte do hry Green Hell, která toto všechno nabízí. Navíc na to již brzy nebudete muset být sami.

Vývojáři z polského studia Creepy Jar oficiálně oznámili, že Green Hell konečně dostane kooperační režim. Ten by měl do hry dorazit již 7. 4. a umožní vám vstoupit do zeleného pekla plného nástrah společně s dalšími třemi hráči. Zde jsou všechny klíčové vlastnosti této nové aktualizace:

  • Hrajte se svými přáteli – až 4 hráči dokážou společně bojovat proti nebezpečnému pralesu.
  • Nové hlasové komentáře – Vaše postavy nemohou znít stejně, ne?
  • Nové modely postav – Co? Myslíš si, že tady máme nějaká čtyřčata? Každá postava ve vaší párty bude mít jinou barvu oblečení a vousů.
  • Chat ve hře – Řvi na své přátele, že dělají věci špatně! Je to zábava!
  • Přepracované menu – Nové možnosti nabídky, které vám zpříjemní přístup a používání co-opu.
  • Vylepšené odstraňování pijavic – buďte kamarádi. Jděte do toho a odstraňte pijavice z krajních oblastí vašich kamarádů (přinejmenším z jejich paží a nohou)!
  • Integrované pozvánky přes Steam – Pozvání přítele je stejně snadné jako lov a stahování z kůže Kajmana černého! Dobře, je to vlastně mnohem jednodušší.

Co-op aktualizace není prvním velkým doplňkem obsahu Green Hell. Bojová aktualizace přidala systém brnění a pastí, který vám pomůže chránit se před predátory. Zvířecí aktualizace přidala další nebezpečí, včetně pumy a smrtícího brazilského pavouka, a také přidala nové rostliny a ovoce.

Green Hell je v současné době k dispozici pro PC (Steam ) za 20,99 euro, přičemž verze pro konzole dorazí v průběhu tohoto roku.

Více naleznete v našich předešlých článcích: