Postupně zvyšující se počet obchodních platforem (Steam, Uplay, Epic Games Store,...) a tedy i launcherů pro hry je sice pro jejich vlastníky pochopitelným krokem, ale zřejmě nikdo nepopře to, že hráče přestává bavit, aby museli pomalu všechny platformy potažmo launchery mít stažené a držet v paměti, kde hraje Karel a co že to používá Mirek. 

CD Project a jeho platforma GOG to chystá změnit tak, že je všechny spojí do jedné. GOG Galaxy 2.0 spojí všechny vaše herní knihovny k sobě a vám umožní lepší orientaci. Mimoto hodlá spojit vás a vaše kamarády napříč herními platformami. Šéf GOGu Piotr Karwowski prohlásil, že hráči si zaslouží lepší přístup, a k tomu poslouží právě nová verze GOG Galaxy. 

GOG Galaxy 2.0 zároveň ponechá informace o dosažených úspěších, počtu strávených hodin a umožní chatovat s vašimi přáteli bez sebemenší zábrany. Samozřejmostí je úprava designu Galaxy 2.0 dle vašeho gusta. Podstatnou a důležitou připomínkou je, že vaše data nebudou poskytnuta třetím stranám. Vaše soukromí je vaše soukromí.

Přihlášky do beta testování nové verze už byly spuštěny, tak zkuste štěstí i vy