Je příjemné, že dnešní doba a nadupané technologie nám umožňují někdy až neuvěřitelné věci. Hlavně co se týče videoher a jejich grafiky. Stačí se podívat na to, jak vypadala průměrná hra v roce 1998 a jak vypadá dnes. Prostě p-p-p-paráda. Těch péček jsem napsal víc schválně, přeci jen je to příhodné k momentální novince, tedy že originální Mafie se dočkala fanouškovského remasteru

V zásadě to ani remaster není, je to modpack. Ale vzhledem ke kráse, jíž s ním můžete dosáhnout, to jako remaster můžeme označit. Všechno v něm obsažené bylo vybráno s pečlivostí, aby to do atmosféry městečka Lost Heaven co nejvíce zapadlo. Balíček vám umožní hrát hru i na širokoúhlých monitorech, můžete si víc vyhrát s kamerou u auta, spousta textur přešla do HD rozlišení, a to včetně zbraní. Byly také pozměněny fonty a voda díky shaderům velice nabrala na realističnosti.

Není tak lepší věci, než si kultovní Mafii znovu nainstalovat a dopřát si ji v tomto přenádherném kabátku. Stahovat jej můžete na stránce moddb. Tak jedeme, To-To-To-To-Tome!