Epic Games vylepšil svou road mapu na portálu Trello. Dříve byla ke každé funkci uváděna odhadovaná data vydání. Nyní má ale Epic funkce rozdělené podle “Nedávno dodané”, “Nadcházející” a “Budoucí vývoj”. Můžeme tak krásně vidět, jaké funkce přišly, jaké jsou aktuálně připravovány a na co se můžeme těšit v budoucnu.

Aktuálně dochází ke zpoždění vydávání funkcí kvůli důležitějším prioritám, potřebné pro další iterace,” řekl Epic. “Neustále se zaměřujeme na zlepšování se a věříme, že náš plán na Trello může být taktéž vylepšený.

Zmeškání odhadovaných dat vydání zjevně přispívají k nelichotivým zprávám a jednoduše skončit s odhadovaným datem vydání je pro Epic snadné řešení.

Epic také říká, že zveřejní podrobnější informace o každé vyvíjené funkci a již tak učinil přidáním snímku obrazovky nadcházejícího seznamu her. Vlevo nahoře je vidět, že hry jsou řazeny v tomto případě podle “Naposledy hrané” a je zde i vyhledávací lišta.

Nabídka her na Epicu rychle roste a je tak pravda, že aktuální knihovna se může zdát nepřehledná a je tedy dobře, že na nové knihovně se již pracuje. Krom nového seznamu jsou v pořadí funkce jako překrytí ve hře, integrace modifikací (což zní podobně jako Steam Workshop) a spousta dalších.

Epic dále uvádí, že aktualizace jejich road mapy bychom měli očekávat přibližně jednou za dva týdny. Pokud chcete sledovat, jak postupuje vývoj funkcí, můžete tak učinit zde. A co si o tom myslíte vy? Měl by podle vás Epic změnit pořadí prioritních funkcí?