Epic Games Store aktuálně vydává každý týden jednu hru zdarma, nyní však Epic udělal výjimku a máme tu hned dvě hry zdarma: Moonlighter a This War of Mine. Proč ale tak najednou?

Je to vůbec poprvé co Epic nabízí dvě hry zdarma a pravděpodobně to nebude naposled. Epic na svém blogu objasnil, proč vlastně dává zdarma dvě hry. Důvodem má být to, že jedna z těchto her, konkrétně This War of Mine, je označena jako pegi 18, čili pro dospělé hráče. Což může být samozřejmě omezení pro mladší hráče. Epic na svém blogu dále řekl, že pokud vybere titul s označením 18 plus (rating M, PEGI-18) jako týdenní bezplatnou hru, nabídne další hru, která bude přístupná širší věkové skupině.

Obě hry, které jsou tento týden zdarma Moonlighter a This War of Mine jsou od stejného studia 11 bit Studios. Avšak hry jsou dosti odlišné. Zatímco This War of Mine je v podstatě válka o přežití civilistů, Moonlighter je dobrodružná hra o prozkoumávání různých světů.

A Epic tímto nekončí, jelikož příští týden bychom se taktéž měli dočkat dvou her. For Honor a Alan Wake. A co si o dvou hrách týdně myslíte vy?