Uběhlo již téměř 5 let co byla na Xboxu spuštěna služba EA Access a nyní se konečně dostává i na konkurenční PS4. Stejně jako na Xboxu stojí EA Access 4,99 dolarů měsíčně, případně 29,99 dolarů ročně, tak i na PS4 bude cena za tuto službu stejná. 

Kromě neomezeného přístupu k vybraným hrám společnosti EA bude možnost mít takzvaný 10 hodinový trial u Early Access her. Navíc všichni předplatitelé EA Access budou mít 10% slevu na všechny hry od EA. Pro tuto službu na PS4 bude potřebný samostatný účet, čili pokud již službu máte zaplacenou na Xboxu, na PS4 si jí budete muset zaplatit znovu. A to samé platí samozřejmě i pro PC, kde je podobná služba Origin Access, která byla spuštěna 18. března 2018. 

EA ještě neoznámila, které hry budou k dispozici ve službě EA Access na PS4. Lze však očekávat, že seznam her bude menší než pro Xbox One, vzhledem k tomu, že PS4 nepodporuje starší hry z PS3 pomocí zpětně kompatibility jako je tomu u Xboxu. Služba samotná bude spuštěna letos v červenci.

Jste rádi, že služba bude spuštěna i pro PS4? Případně využíváte již tuto službu, ať už na Xboxu, nebo origin Access na PC?