Všichni fanoušci Dying Light, pozor, po více než půl roce se dočkáte dalšího oživení hry. Dnes totiž vychází Viking: Raiders of Harran bundle. Za čtyři eura (na PS Store 106 Kč a 115 Kč na Xbox Store) dostanete několik vikingských zbraní, outfitů a dalších předmětů.

Kompletní seznam všech předmětů v DLC:

  • Dva vikingské outfity - “Björn the Warrior” a “Björn the Berserker”
  • Dvě obouruční těžké sekery - Ragnarök a Ashes of Ragnarök
  • Dva jednoruční meče - The Aesir a The Fiery Aesir
  • Dva štíty - Asgard’s Protector a Asgard’s Wall of Fire
  • Skin na buginu

„Skutečný Viking jako vy by se nikdy nesmířil s něčím podřadným, takže budete mít to nejlepší vybavení. Ať už máte rádi klasický dobývací styl, anebo něco nóbl, jsme tu pro vás. Čekají na vás dva úžasné špičkové hráčské skiny, připravené na to, že je potřísníte krví zombíků. A když už mluvíme o krvi, budete moct masakrovat nepřátele zcela novým úžasným mečem, sekerou či štítem, a ty jsou dostupné také ve dvou verzích! Naservírujte infikovaným masakr ze staré školy nebo je spalte ohněm! Zkrátka jak budete chtít. A nakonec, přece jste si nemysleli, že vás necháme bez lodě, že ne? Udělali jsme pár modifikací, abychom ji přizpůsobili novému prostředí, a nyní můžete provést nájezd na Harran jako král v této skvělém nájezdnickém vozidle. Přejeme příznivý vítr a klidné moře!“

Jedná se o čtvrté DLC v historii hry, které sice neobsahuje žádné nové mise, ale pokud jste fanouškem Dying Light, za tu cenu určitě stojí za zvážení.

Kromě placeného DLC přichází do hry i event spojený s Novým čínským rokem - rokem buvola. A je kompletně zdarma. Už nyní si tak na Steamu, PS Store a Xbox Store můžete vyzvednout tzv. Ox Warrior Bundle. Díky němu získáte nejen skin Buvolí válečník, ale také zakázkovou jednorannou brokovnici Buvolí dělo. Tou můžete nepřátele podpálit.

Mimo to jsou v Dying Light dva nové questy spojené právě s tímto eventem, kde je vaším úkolem odpalovat zombíky pomocí nástražných bomb. Pobíhat kolem jako Viking a házet rachejtle po okolních nepřátelích? Zní to parádně.

Dying Light si můžete zahrát na PC, Xbox One, PS4, Xbox Series X a PS5. Oba bundly si můžete vyzvednout už nyní a pospěšte si, Lunar event je časově omezený, tak ať ho stihnete. V současné době Techland dokončuje Dying Light 2.

Přečtěte si také: Předčasně odhalena sběratelská edice Dying Light 2