Jako by už nebylo battle royale režimů dost... Autoři Paladins přišli s jejich vlastní upravenou verzí tohoto režimu - Paladins: Battlegrounds. Výhodou této hry je na rozdíl od PUBG to, že Paladins je kompletně free to play hra, takže si jí zdarma bude moct zahrát opravdu každý.

Podobně jako v PUBG se v aréně utká 100 hráčů proti sobě v boji na život a na smrt. Po mapě musí sbírat loop a boje se můžou účastnit i v týmech. Bojovat se bude na obrovské mapě, kde můžeme najít až 40 různých lokací, které jsou výjimečné svým vzhledem. Samozřejmým prvkem tohoto módu je mlha, která bude celou mapu pomalu zmenšovat a donutí tak hráče, aby se přiblížili blíže k sobě. Na ukázku samotného gameplaye se můžete podívat na tomto videu:

Dalším prvkem budou i mounty, na kterých budou moct hráči jezdit po mapě. Také se dočkáme legendárních předmětů, které bude na mapu shazovat speciální vzducholoď. Samotného módu by jsme se měli dočkat co nejdříve, ale nějakou tu dobu si ještě počkáme. Celý mód je opravdu „originální“, ale nesuďme ho pouze podle prvního pohledu.

Co říkáte na tuto celou řadu battle royale módů, které se navzájem kopírují? Hrajete rádi battle royale? Na vaše názory se budu těšit v komentářích!