Ke konci října 2018 jsme vás informovali o určité domněnce, na čem by asi mohlo dělat studio Creative Assembly, jehož Alien: Isolation je dodnes skvělým hororovým zážitkem. Spekulace o novém Alienovi byly poněkud vyvráceny, ačkoliv nikdy neříkejte nikdy. Je zapotřebí si ale tehdejší novinku zopakovat a s tou nynější se od myšlenky nového Aliena opětovně poněkud vzdálit. Creative Assembly hledá totiž nového designéra a jeho náplň práce nepatrně naznačuje, že by se mohlo pracovat na jakési variaci na Overwatch, tedy týmové multiplayerové střílečce.

Co přesně by měl nový designér umět? Mít zkušenosti s designem charakterů/hrdinů a znalosti o hrdinských/týmových střílečkách. Také je požadována zkušenost s hrami jakožto službou (Game as a Service). Velká zkušenost s monetizací je velké plus. Podrženo sečteno, tohle je koncept pro něco, což jsme už mohli někdy zkusit, nemyslíte?

Nebudeme zbytečně plašit. Dokud Creative Assembly nezveřejní, co chystá, můžeme zatím jen závidět tomu, kdo zmíněnou pozici dostane, neboť v zaměstnaneckých benefitech je například každodenní snídaně zdarma, v jejíž nabídce jsou toasty, palačinky, cereálie, jogurty, džusy nebo třeba smoothie; dále pak masážní terapie či lekce japonštiny zdarma, lekce kreslení anebo cvičení pilates. Příjemné pracovní podmínky.