Nejpřekvapivější zprávou z akce EA Play (což je vlastně E3, ale tak proč si neudělat vlastní akci, že?) je návrat legendární značky Command & Conquer. Strategie, při níž jsme strávili dlouhé večery, se sice vrací, avšak v mobilním formátu, což je trochu neočekávané. Spíš hodně neočekávané.

Celým názvem Command & Conquer: Rivals má být rychlou hrou. Vlastně se jedná o hru typu Clash Royale, pouze ve světě Command & Conquer. Posledním přírůstkem do rodiny C&C byla browserová záležitost Tiberium Alliances. Fanoušci značky tak už dlouhou dobu čekají na návrat "toho pravého" Command & Conquer, čímž asi Rivals nebude, byť nechci hru předčasně odsuzovat. 

V roce 2013 se návrat C&C blížil v podobě Generals 2. O hru ale nebyl moc velký zájem a free2play model byl pod palbou kritiky, a tak se vývoj ukončil. Dalším důvodem stornování byla taktéž nespokojenost z testování uzavřené alpha verze hry.

Command & Conquer bude dostupný pro systémy iOS a Android, pro jehož early access verzi se můžete zaregistrovat na stránkách Google Play.