Nové need for speed je tady a nabízí spoustu nového. Podle traileru to vypadá tak, že se dočkáme toho, co jsme žádali po předchozím restartu série Need for Speed, zvané Need for Speed 2015.

Z traileru je jasné, že ve hře nebude pouze noc, jako tomu bylo v předchozím díle Need for Speed 2015, ale bude cyklus mezi dnem a nocí. To byla od fanoušků série velmi požadovaná položka. Také bude hra nabízet mnohem víc typů i značek aut, včetně Pagani a Audi, které v Need for Speed 2015 vůbec nebyly. Očekávat můžeme také nově off-road speciály, off-road úpravy, drag-race speciály a úpravy, a nakonec přepracovanou a mnohem silnější policii, než jaká byla v Need for Speed 2015. 

Úpravy aut celkově a známe funkce z předchozího dílu, včetně oblíbeného nástroje pro focení Snapshot Pro, nebo nástroje pro vytváření potisků na auto, také nalezneme v novém díle, přičemž úpravy aut a tuning bude daleko důležitější než v předchozí hře.

Trailer celkově působí velmi akčně, skoro jako filmová série Rychle a Zběsile, proto můžeme jen s napětím očekávat na další informace. 

A co vy, těšíte se také?