Už čtvrtým rokem nám Blizzard do své úspěšné karetní hry Hearthstone dodává tři rozšíření. Dříve se jednalo spíše o adventury, kde jste získávali karty za porážení bossů v křídlech zpřístupňovaných buď goldy nebo penězi. Poslední dobou se ale jedná o standardní expanze, v nichž otevíráte balíčky s kartami.

Ani The Boomsday Project nebude výjimkou a stejně jako Witchwood či Kobolds & Catacombs s sebou přináší i single-playerový obsah s názvem Puzzle Lab. O něm ale zatím víme jen datum vydání, 21. srpna. Samotná expanze spatří světlo světa již o dva týdny dříve, tedy 7. srpna.

Do hry přináší novou mechaniku nazvanou Magnetic. Jedná se mechy, které lze zahrát buď samostatně, nebo jejich statistiky a schopnosti připojit k jinému mechovi.

Některé nové karty budou patřit do skupiny s názvem Omega Project. Mají velmi silný efekt, když jsou zahrány na stůl, ale spustí se jen v případě, že máte všech 10 krystalů s manou.

Mezi další dosud odhalené karty patří Projekty, což jsou mocné karty, které ale posilující oba hráče a pár dalších minionů podporující spelly.

Jakmile nová expanze vyjde, dostanete tři packy a náhodného legendárního miniona. Stále bude platit, že v prvních 10 balíčcích najdete legendární kartu, nově ale můžete najít nejen legendární miniony, ale i spelly. Jako obvykle si můžete předobjednat 50 packů za 50 euro. K tomu dostanete i zlatou legendární kartu a cardback s motivem mechanického Jaraxxe. Nově však máte i druhou volbu, za 80 euro, kdy dostanete dalších 30 packů a skin na Warlocka, mechanického Jaraxxe.

A co vy? Těšíte se na novou expanzi? Hrajete Hearthstone, nebo vás tato hra úplně minula? Dejte nám vědět do diskuze.