Inzerce: Tento článek vznikl v rámci dlouhodobé spolupráce s CZC.cz.

Nový Xbox One X, který zvládá 4K hraní? Nabušená herní sestava HAL3000? Herní myš s podložkou zdarma? Nebo aspoň jen nějaká hra ve slevě? CZC.cz je zpátky s akcí Be a Gamer, ve které je ve slevě herní technika, a znovu nás požádali, abychom se podívali, které herní stroje a gadgety do této nabídky zařadili. My vám tak přinášíme seznam pěti produktů, které nás zaujaly!

Konzolové hraní ve 4K

Žhavá novinka, která vám umožní hrát hry ve 4K přímo ve vašem obýváku. Ano, jedná se o novou Xbox One X, kterou jsme dokonce recenzovali v naší videorecenzi. S osmijádrovým procesorem AMD, 12 GB RAM a výkonem 6 TeraFLOPS se konzole řadí k naprosté špičce konzolového hraní. Díky vysokému dynamickému rozsahu barev vypadají hry opravdu úchvatně. O tom se sami můžete přesvědčit například ve hře Forza Motorsport 7, kterou dostanete v rámci akce Be a Gamer ke koupi Xbox One X.

Více o Xbox One X na CZC.cz

Herní sestava vítězů

Nová řada herních počítačů HAL3000 vydaná u příležitosti dalšího ročníku Mistrovství České Republiky v počítačových hrách může být zajímavou volbou pro lidi, kteří momentálně shánějí nový počítač. Je nám to jasné, všichni z nás bychom chtěli doma počítač s GTX 1080 Ti, ale zase by se nám to nehodilo do rozpočtu na příští dvě desetiletí. Naštěstí jsou v nabídce i levnější modely, s kterými nebudete mít problém rozjet jakoukoli hru ve Full HD a možná i ten Zaklínač na 2K pojede slušně! A ještě k tomu dostanete myš, klávesnici a sluchátka v hodnotě 999,- Kč zdarma!

Mrkněte se například na tuhle sestavu s GTX 1060 a Intel i5 na CZC.cz

Trefnější než nadpisy v tomhle článku

No prostě, pokud se potřebujete trefit do nepřátel, tlačítka pro odložení aktualizace nebo 24. záložky ve vašem prohlížeči, budete na to potřebovat pořádnou myš. Razer je celkem známý svými herními periferiemi, a tak jsme v rámci akce Be a Gamer vybrali myš Razer DeathAdder Elite. Její ergonomický tvar a mechanické spínače spolu s vysokým DPI činí z této myši zajímavého kandidáta pro váš herní arzenál.

Více o myši Razer DeathAdder Elite na CZC.cz

Energie sbalená na cesty

Ne, nemyslíme sušenky. Naopak myslíme i na mobilní hráče, kteří rádi hrají kdekoli a kdykoli. Hrát kdekoli není problém díky mobilům a tabletům, ale hrát kdykoli není vždy tak jednoduché, zvlášť pokud se vám vybije baterka. Hodit by se vám tak mohla například powerbanka Genius, která má kapacitu 5400 mAh. To už by možná nahradilo i celé balení Tatranek.

Více o powerbance Genius na CZC.cz

No a co třeba samotné hry?

Jistě! Jsme tady všichni přeci hráči. A proto jistě oceníte, že CZC přineslo speciální nabídku, díky které můžete na libovolnou hru nad 999 Kč dostat slevu 100 Kč! Celý přehled můžete najít zde a je toho opravdu tuna. Hlavně konzolisté si vyberou.

My jsme pro vás například vybrali Super Mario Odyssey, Horizon: Zero Dawn nebo Middle-Earth: Shadow of War, ale tím nabídka nekončí!

Podívejte se na celou nabídku na CZC.cz

Líbí se vám taková akce? S CZC.cz takový výběr děláme už podruhé a chceme vědět váš názor, líbí se vám podobné články? Vnímáte je pozitivně nebo spíše negativně jako reklamu? Opravdu jsme se snažili vybrat a doporučit to nejlepší, co jsme z plejády věcí slevové akce našli. Samozřejmě se ale můžete sami podívat a prohrabat se vším, co CZC nabízí a to přímo na adrese Be a Gamer na CZC.cz!