Na poslední konferenci RGG Summit došlo k oznámení nového spin-offu Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii. Fanoušci jsou vesměs spokojení, oceňují svěží nápad s piráty a jsou rádi za to, že Goro Majima dostane vlastní titul. Zajímavé ale je, že premisa hry unikla už v květnu na 4Chan. Nikdo tomuto úniku ale nedával velkou váhu, zněl až moc absurdně, aby byl pravdivý.

V příspěvku na Redditu můžeme vidět screenshot ze zmíněného úniku. Ten o hře mluví jako o projektu Madlantis. Uvádí její popis, že se jedná o spin-off zasazený po Like a Dragon Infinite Wealth, že se v něm Majima stane protagonistou a pirátem, že ztratil svou paměť… Všechny informace, které se potvrdily už v první upoutávce.

Kromě toho ale leak odhaluje i dosud neznámé informace. „Některé události ze série budou znovu navštíveny skrze Majimův úhel pohledu,“ píše se v příspěvku. To by mohli ocenit dlouholetí fanoušci série. Svoje vzpomínky prý Majima bude odemykat pomocí tetování jakuzy.

Co se hratelnosti týče, tak do své posádky budete moci rekrutovat NPC, dá se očekávat, že to bude podobné jako v Like a Dragon: Infinite Wealth, kde jste rekrutovali NPC coby návštěvníky vašeho resortu. Členy vaší posádky budete moci upravovat a můžete je vysílat i na mise.

Další informace k Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii se snad dozvíme na Tokyo Game Show 2024. Na hru jako takovou ale nemusíme čekat dlouho, vychází už 27. února/februára pro PC a poslední dvě generace Xboxu a PlayStationu.