V červenci si hráči, kteří mají předplacenou alespoň nejlevnější variantu Playstation Plus, budou moci užít Borderland 3, NHL 24 a Among Us. K dispozici budou od 2. července pro PlayStation 5 ale i PlayStation 4.

Borderlands 3 je poslední díl populární série, která kombinuje střílečku z pohledu první osoby a looter RPG. Kromě dopaminu, který máte ze střílení šílených obyvatel planety Pandora, ho také získáte skrz blyštivé a pestré zbraně, které z nepřátel ve velkém množství padají. Hra sice ještě loni byla dostupná v katalogu her PS Plus, ale pokud jste si zahrát nestihli, je nejvyšší čas se na Pandoru vrátit, nebo poprvé podívat. Už v srpnu nás v kinech čeká filmová adaptace, ve které hraje například Cate Blanchett nebo Jack Black.

NHL 24 je nejnovější ročník nejhranějšího hokejového simulátoru. Jeho zahrnutí dobře doplňuje květnovou nabídku EA Sports FC 24. NHL 24 kromě upravených soupisek obsahuje i změny v módech hry a vylepšení hratelnosti, která upřednostňují agresivnější styl hraní.

Among Us už možná není tak velkým virálním hitem, jako býval, ale o hru je dodnes dobře pečováno skrz nové módy a mapy. A i když hra nikdy nestála ledvinu, její zahrnutí do PS Plus by pár dalších hráčů mohlo přilákat. V této digitální variaci na Městečko Palermo musíte buď spolupracovat, nebo jako (téměř) osamělý vlk zabít celou posádku. Ale samozřejmě ji i přesvědčit, že vy tím vrahem rozhodně nejste, byl to ten fialovej. I zde se chystá hvězdně obsazená adaptace, tentokrát seriálová.

Jako bonus si pak ještě můžete vyzvednout balíček prémiové měny do Genshin Impact. Nezapomeňte si také do knihovny přidat předchozí hry v rámci předplatného - SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake, AEW Fight Forever a Streets of Rage 4 – máte na to čas do 1. července/júla.