Ubisoft se nepřestává starat o The Division 2. Fanoušci této hry se mohou těšit na šestý rok podpory. Na něj láká nový trailer. Dozvídáme se, že se jmenuje First Rogue. Krátké video ukazuje nové režimy, zbraně, události i odměny.

Všichni hráči The Division 2 budou moci své postavy dostat až na 40. úroveň, aniž by vlastnili Warlords of New York. Po dosažení 40. úrovně bude k dispozici celý endgame obsah.

Pokud jste ještě The Division 2 nehráli, případně se chcete vrátit, tak od 13. do 17. 6. probíhá bezplatné hraní na PC a posledních dvou generacích konzolí PlayStation a Xbox. Více se dozvíme dnes odpoledne.

Co bude dál? Na konci loňského roku bylo oznámeno, že The Division 3 je hodně vzdálené. Ve švédském studiu Massive Entertainment teprve začali sestavovat nový tým, který bude mít novou éru The Division na starost. Mezitím dokončují Star Wars Outlaws.

Máme tady také dříve avizované novinky pro For Honor. Středověká rubačka obdrží 13. 6. druhou sezónu osmého roku. Každý ze čtyř těchto sezón se zaměřuje na jednu konkrétní frakci, respektive na speciální zbraň každé z frakcí. V případě The Muramasa Blade je to katana mistra Katashiho. Také si užijete nové odměny a další obsah.