Vydání Crime Boss: Rockay City s hollywoodskými herci nebylo úplně nejlepší. V brněnském studiu Ingame ale nevyvěsili bílou vlajku. Místo toho začali pracovat na vylepšení a obohacení hry. Výsledkem je množství vylepšení, patchů a osm aktualizací.

Ve vylepšování pomohla tvůrcům komunita. Dnes je extrakční first-person střílečka zábavnější a lepší. Další fází je vydání na Steamu. Epic Games Store ztratí exkluzivitu 18. 6. tohoto roku. Ve stejný den na všechny platformy dorazí rozšíření Cagnali’s Order, které přináší nové nepřátele, nového bosse a nové hratelné postavy, včetně laserové zbraně.

V Cagnali’s Order do města dorazí nový hráč: Cagnali Industries s cílem ovládnout město a jeho podsvětí. V nové příběhové lince se hráči mají postavit nemožné přesile a čelit řádu ve čtyřech dystopických misích. V nich se k RCPD přidá robotická policejní jednotka zlé megakorporace.

Pokud si hru koupíte na Steamu, tak obdržíte Cagnali’s Order zdarma společně s předchozími dodatečnými balíčky, tedy Dragon’s Gold Cup, Heavy Hitters Weapon Pack a Tactical Weapon Pack. Zatím je možné si hru přidat na seznam přání.

Vedoucí studia Jarek Kolář v tiskové zprávě děkuje komunitě za podporu a odhaluje další obsah, který do Crime Boss: Rockay City během následujících měsíců dorazí.

Crime Boss: Rockay City je dostupné pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.