Na PC, PlayStation a Xbox vyšla definitivní reedice střílečky World War Z, což nám připomíná launch trailer ukazující, jak hordy zombílů útočí na Vatikán. Druhou novou destinací je ruská Kamčatka. Ty doplňují původní mise.

„World War Z: Aftermath, inspirovaná filmovým trhákem studia Paramount Pictures, je definitivní kooperativní zombie střílečka, nová evoluce původní hry World War Z, která nadchla 15 milionů hráčů,“ stojí v oficiálním popisu.

Kromě toho došlo na kooperativní cross-play multiplayer na PC a konzolí, zpětná kompatibilita na PS5 a Xboxu Series X/S přináší rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu a na konzolích je nově dostupný režim Horde Mode XL, jenž obsahuje o několik set zombií na obrazovce více, než to bylo dříve možné. Na všech platformách si pak kromě pohledu z třetí osoby můžete zvolit pohled z první osoby. Později bude Horde Mode XL dostupný na PC v rámci bezplatné aktualizace.

„Obsaďte Vatikán během epického střetu v Římě a spojte síly s přeživšími na zasněženém ruském poloostrově Kamčatka ve zcela nových příběhových misích. Hrajte za nové i známé postavy a bojujte proti nemrtvým v brutálním novém kontaktním systému, likvidujte zombíky pomocí jedinečných chvatů, perků a dvou zbraní najednou, jako je třeba srp a sekáček na maso. Odrážejte útoky nových nemrtvých oblud včetně rojů masožravých krys, které váš tým uvrhnou do naprostého chaosu,“ dodává tisková zpráva.

Hráči, kteří vlastní původní World War Z, mohou na příslušných platformách upgradovat na Aftermath za nižší cenu.