Maxis Monthly je livestream vyvojářů kde se hráči dozvídají novinky mířící do světa The Sims. Jedná se hlavně o novinky v aktualizacích - jako jsou bugfixy, free obsah, změny v hratelnosti, nebo ukázky z nadcházejících rozšíření, po jejich oznámení.  

Změna vzhledu

Poslední Maxis Monthly proběhl 12.7.2018 a přinesl opravdu zajímavá oznámení. Velmi významnou a pro všechny jistě šokující novinkou je kompletní změna designu The Sims 4. (rebranding) Vývojáři ukázali vzhled nového plumboba (krystal který mají simíci nad hlavou a v logu hry) , barevnější grafiku, ale i přeskinování obrázků dodatků, kolekcí a balíčků včetně jejich ikonek. Změnou prošo i hlavní menu a načítací obrazovky kde nyní budete vídat právě nového plumboba.  

 

Rozšíření tvorby simíka

Do nástroje tvorby simíka kromě nových kusů oblečení a vlasů, které jste mohli postřehnout na novém renderu hry, dostane CAS možnost "story módu". Stačí když odpovíte na pár otázek v dotazníku a hra vám pro něj sama vybere vlastnosti, aspiraci, kariéru, dvě dovednosti a počáteční finanční kapitál.

Co bude na této možnosti zajímavé je fakt, že tyto hrou vygenerované aspekty nepůjde změnit, tudíž získáte možnost vyzkoušet si zahrát za simíka, kterému díky tomuto nástroji hra vdechne zase o něco více života na základě vašich preferencí v dotazníku. 

 

Nové objekty do režimu stavby

Jistě jste si ve svých sousedstvích všimli všech těch úžasných objektů a rádi byste je použili ve své úžasné stavbě. Doposud to nešlo. V nové aktualizaci už to možné bude. Po zadání nového cheatu bb.showliveeditobjects vám nyní hra umožní veškeré rostliny, dekorace a objekty z okolí použít ve své vlastní stavbě.  Jedná se o více než 1000 předmětů, protože veškeré balíčky a dodatky obsahující sousedství byly do tohoto zahrnuty také. Tyto objekty budou mít ve své ikonce ve výběru zobrazenou malou zeměkouli, takže je snadno poznáte od ostatních.

 Celý záznam z Maxis Monthly můžete zpětně shlédnout na oficiálním Twitch kanále The Sims.

 Jak se vám novinky líbí? Co si myslíte o novém kabátku, která The sims dostane? A líbí se vám nová možnost příběhu ve tvorbě simíka? Napište nám do komentářů.