Sony nabízí hráčům možnost zjistit své statistiky za rok 2021. Po přihlášení na speciální stránce PlayStation: Wrap-Up 2021 zjistíte počet odehraných hodin, rozpis hodin, počet hraných her, nejoblíbenější hry dle stráveného času, počet nových trofejí a také kolik her z nabídky PS Plus jste si do své digitální knihovny přidali.

Vaše statistiky doplňují globální údaje komunity. Z nich se dozvídáme, že hráči v Death Stranding Director's Cut urazili 45 milionů kilometrů, dali více než 19 miliard lajků a doručili přes 9,4 milionu zásilek. V dalších globálních údajích je hardcore střílečka Returnal. V té nejoblíbenější zbraní byla hollowseeker, bylo odehráno více než 12 milionů hodin a 4,9 milionu pomstěných skautských mrtvol.

Já osobně jsem se loni flákal. Odehrál jsem pouze 206 hodin, které jsem věnoval 16 hrám. Nejvíce z toho bylo u Ghost of Tsushima, Farming Simulator 22, Control: Ultimate Edition a Ratchet & Clank: Rift Apart.

A jak jste dopadli vy? Své statistiky zjistíte zde. Svůj souhrn za rok 2021 můžete sdílet na sociální sítě v podobě Facebooku a Twitteru. Za přihlášení navíc získáte odměnu v podobě PlayStation 2021 Wrap-Up avatarů.