Ubisoft zítra v šest hodin odpoledne našeho času spustí živý stream věnovaný Assassin’s Creed. Půjde o oslavu 15. výročí známé série. Co ale od něj máme očekávat?

Francouzská společnost prozradila, že nabídne speciální pohled na budoucnost Assassin’s Creed Valhalla, ohlédne se za celou sérií a dočkáme se upoutávky na to, co přijde později v letošním roce.

Dále je zmíněná ukázka Assassin’s Creed Origin při 60 snímcích za sekundu a novinky a aktualizace týkající se nejnovějších a připravovaných komiksů, grafických románů, mangy a dalšího.

Stream bude možné sledovat na YouTube a Twitchi. Tak uvidíme, zda dojde na odhalení nového dílu. Dříve se o něm spekulovalo. Agentura Bloomberg tvrdila, že další díl Assassin's Creed nebude tak rozsáhlý, nenabídne obrovský otevřený svět. Místo něho se zaměří na stealth a hlavním hrdinou bude Basim, populární postava z Assassin's Creed Valhalla. Prý se dočkáme koncem letošního roku, případně začátkem roku 2023. Dříve se zmiňoval také VR titul Assassin’s Creed Nexus.

Otázkou je, zda je takový stream vhodný pro oznámení Assassin's Creed Infinity. Vývoj velkého projektu je v rané fázi a vše mají na starost studia Ubisoft Quebec a Ubisoft Montreal. Podle zvěstí by Infinity nemělo vyjít dříve než v roce 2024.

Pokud se spekulace potvrdí, mimo jiné je přinesla agentura Bloomberg, tak Infinity přinese velkou změnu. Místo jedné hry s jedním historickým prostředím dostaneme obrovskou platformu, která by se postupně rozšiřovala o další příběhy a prostředí.

To příznivci A Plague Tale: Requiem se mohou těšit na příští týden. Ve čtvrtek 23. 6. v 18:00 proběhne Focus Showcase, kde uvidíme rozšířený gameplay trailer a konečně se dozvíme datum vydání. Včera jsme byli ujištěni, že hra vyjde v letošním roce na PC, Xbox Series X/S, PlayStation 5 a Nintendo Switch. Chybět nebudou české titulky a zařazení do Game Passu.

Zatím se podívejte na včerejší ukázku.