Epic Games Store rozdává dvě velmi kladně hodnocené hry. Svou digitální knihovničku si tentokrát můžete obohatit o povedenou tahovou strategii XCOM 2, ve které musíte odvrátit invazi mimozemšťanů, a dobrodružství osamělého horolezce v Insurmountable.

Další týden, od 21. 4. 2022 bude zdarma horor Amnesia Rebirth a kooperativní adventura Riverbond.

„Zemi vládnou mimozemšťané, kteří lidstvu slibují zářnou budoucnost, zatímco potají kují zlověstný plán. Jakožto velitel partyzánské jednotky tváří v tvář nepravděpodobným šancím musíte zažehnout celosvětový odboj, abyste zneškodnili mimozemskou hrozbu a zachránili lidskou rasu před vyhlazením,“ láká popisek na XCOM 2.

„Postavte se jako osamělý horolezec různým překážkám a překonejte nesčetná nebezpečí číhající v horách. V nebezpečném prostředí na vás čeká spousta těžkých rozhodnutí. Najděte cestu na vrchol hory a zpět a překonejte nepřekonatelné výšky,“ láká popisek na Insurmountable.

Pokud máte raději Steam, tak do 28. 4. 2022 je na XCOM 2 sleva 90 %, hra se prodává za 4,99 eur (cca 122 Kč). Insurmountable má do stejného data 50% slevu, je za 9,99 eur (cca 244 Kč).

Trailer na XCOM 2
Trailer na Insurmountable