Očekávané vesmírné sci-fi dobrodružství Starfield od Bethesdy, která nám přinesla série Fallout a The Elder Scrolls, si můžeme prohlédnout na dalších uniklých obrázcích. Ty také pocházejí z verze hry z roku 2018 a hlavní pozornost je věnována exteriérovým záběrům něčeho, co vypadá jako vesmírná základna. Na obrázcích jsou také prvky uživatelského rozhraní.

Fanoušci si myslí, že vesmírná základna je opuštěná. Zajímavě vypadá také návrh kapslí, lodí a interiérů různých fregat. V uživatelském rozhraní na pravé straně vidíme úroveň zdraví, výdrž, zvolenou zbraň (na obrázku hrdina žádnou nemá), množství munice a pravděpodobně granátů. Na levé straně se nachází hladina kyslíků a nejspíš úroveň přetížení.

Pokud toužíte vidět víc ze Starfieldu, tak už brzy by nám Bethesda měla hru předvést, protože v plánu je na 11. 11. letošního roku pro PC a Xbox Series X/S. V den vydání bude dostupná v předplatném Game Pass. Na hype můžete naskočit prohlášením Emila Pagliarula. Tenhle veterán z Bethesdy, který se podílel na Falloutu i The Elder Scrolls, se nechal slyšet, že hráči přijdou o rozum. Starfield má podle něj přinést něco opravdu speciálního, co hráče rozvášní.

„Říct, že se chystáte vytvořit první novou značku studia po dvaceti letech, je jedna věc. Když se to skutečně podaří, je to něco jiného,“ řekl Pagliarulo. „Bylo tak inspirující sledovat, jak se Starfield postupně proměňuje v tuto úžasnou hru, přičemž jsme pokryli TAK mnoho nových oblastí.“

„Přijde chvíle, kdy pracujete na hře a je to tak trochu zmatek, zejména na začátku, protože – novinka! – takový je vývoj her. Ale pak se dostanete do bodu, kdy se systémy začnou skutečně propojovat a věci začnou dobře fungovat a spojovat se a vy vidíte, jak se vše formuje do vize, kterou jste měli, když jste tuto bláznivou cestu začínali. Když se to poprvé stalo se Starfieldem, bylo to opravdu: 'Ach, páni. Jo. Tohle je... něco opravdu výjimečného. Hráči se z toho zblázní.' Teď už to jen musíme dokončit!“ dodal.