Počítačoví hráči si mohou své digitální knihovničky nastálo rozšířit o tři hry. Na Steamu do 5. 9. najdou dříve avizovaný první díl legendární Mafie s příběhem taxikáře Tommyho Angela, jenž se stane mafiánem. Hra obsahuje český dabing a české titulky.

„Je rok 1930. Po neúmyslném střetu s Mafií se taxikář Tommy Angelo neochotně ocitne ve světě organizovaného zločinu. Zpočátku se s rodinou Salieri vůbec nechce zaplétat, ale příslib velkých odměn brzy změní jeho názor. S tím, jak postupuje po žebříčku, jsou peníze čím dál lepší, ale práce čím dál špinavější. Tommy si možná nakonec vyslouží uznání samotných Salieriů, ale jestli se stane mafiánem, jeho nový život mu může způsobit víc problémů než ten starý,“ dočteme se v popisku Mafie.

Zrovna na 20. výročí Mafie byl potvrzen vývoj nového dílu.

Na Epic Games Store je zase poslední dobrodružství Lary Croft v podobě Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition a Submerged: Hidden Depths.

„Vydejte se na definující cestu Lary Croft a zažijte okamžik její přeměny v Tomb Raidera. Ve hře Shadow of the Tomb Raider se Lara musí naučit přežít ve smrtícím prostředí džungle, překonávat děsivé nástrahy hrobek a vytrvat i v těch nejtěžších chvílích. Mezitím, co se Lara snaží zachránit svět před mayskou apokalypsou, dojde k jejímu přerodu v hrdinku známou jako Tomb Raider,“ uvádí popisek.

Submerged: Hidden Depths je pokračování průzkumné adventury, kde prozkoumáte postapokalyptický svět, který je téměř celý zaplaven vodou. Sourozenci Miku a Taiku se musejí vypořádat s kletbou, jež představuje smrtelnou hrozbu. Budete prozkoumávat svět, řešit hádanky a hledat tajemství.

Pro fanoušky Knockout City, bezplatné akční vybíjené, je na Epicu ještě menší balíček s drobnostmi. Vše si na Epic Games Store můžete vyzvednout do 8. 9. letošního roku.