První řada videoherního hororu The Dark Pictures Anthology od studia Supermassive Games bude zakončena ve velkém stylu. Tvůrci Until Dawn na závěr chystají díl s podtitulem The Devil in Me. První upoutávka naznačuje, že by mohlo jít o nejšílenější část série.

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me je čtvrtým a zároveň posledním dílem první řady antologie. Těžko říct, jaké jsou plány Supermassive Games, ale můžeme předpokládat, že tvůrci v budoucnu nabídnou další děsivé příběhy

Trailer na Devil in Me nás vede k domněnce, že tentokrát budou hrdinové čelit vrahovi, který má k dispozici vražedné pasti. Vypravěčem je zřejmě padouch. Mluví o tom, že nezáleží na tom, jakou nejkrásnější věc člověk vytvořil, jde to stranou ve srovnání s tím, když se dívá, jak někdo vykrvácí. Následuje několik scén, například žena, jež je uvězněna v komoře a nemůže dýchat, zatímco ji jiná osoba bezmocně pozoruje zvenčí. Další scéna ukazuje muže bušícího do plotu.

Vypravěč se vyžívá v tom, když vidí lidi bojovat o život. Podle něj je to skutečné umění. Ve videu vidíme ještě mrtvolu, s kterou pohybuje stroj, manipuluje s různými částmi těla a napodobuje činnosti jako je kouření a mluvení.

Na další informace si musíme počkat. Nedávno vyšlo House of Ashes na PC (Steam), PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.