CD Projekt RED odložil zásadní patch 1.2 pro Cyberpunk 2077. Rozsáhlá aktualizace, která přesahuje všechny předchozí, měla vyjít v průběhu tohoto měsíce. Z důvodu nedávného kybernetického útoku na IT infrastrukturu polského studia a rozsahu samotné aktualizace byla odložena.

Vývojáři potřebují více času. Snaží se, aby patch 1.2 vyšel ve druhé polovině března/marce letošního roku. Patch má zlepšit kvalitu hry a akční RPG zasazené do Night City opravit, aby se všem hráčům na počítačích a konzolích lépe hrálo. Stále je před nimi určitá práce a chtějí se ujistit, že vše bude fungovat - aby po vydání patche nedošlo k jiných problémům. To už se také stalo.

„Děkujeme za vaši trpělivost a podporu,“ dodal CD Projekt RED. 

První velký patch pro Cyberpunk 2077 vyšel 23. 1. 2021 a postaral se o vyšší efektivitu využití paměti, mimo jiné u postav, interakcí, herních videí (zprávy, TV atd.), mini-mapy, AI, pouličního provozu nebo systému poškození životního prostředí. Dále snížil počty zhroucení hry a vyřešil problémy způsobující nárůst velikosti uložených pozic na PC. Došlo také k opravě mnoha chyb a problémů v úkolech a otevřeném světě, stejně tak k eliminaci bugů v uživatelském rozhraní.

Mnoho problémů ale ve hře zůstalo, zejména na konzolích PS4 a Xbox One.

Cyberpunk 2077 vyšel 10. 12. 2020 s českými titulky na PC, PlayStation 4 a Xbox One.