Do kalendáře si můžete poznamenat datum vydání Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Taktická dobrodružná strategie, která je pokračováním vychvalovaného Mario + Rabbids Kingdom Battle, vyjde 20. 10. letošního roku exkluzivně na Nintendo Switch.

Datum se předčasně objevil na samotném internetovém obchodě Ubisoftu. Mezitím byla informace ze stránek odstraněna, ale důkazy nadále kolují internetem. Je dost možné, že oficiálně bude vše potvrzeno dnes ve tři odpoledne. V tu dobu proběhne zhruba 25minutový menší Nintendo Direct věnován titulům, které tvoří partneři.

Insider Tom Henderson ovšem tvrdí, že hru ukáže Ubisoft na samostatné akci den poté, tedy 29. 6.

Mario, Luigi, Princezna Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi a jejich přátelé se znovu vydávají na dobrodružství napříč galaxií s cílem porazit zlovolné entity a zachránit jejich společníky, Sparky. Objevujte planety v celé galaxii, odhalte tajemství a plňte úkoly, dočteme se v popisku Mario + Rabbids: Sparks of Hope.

Očekávaná Switch exkluzivita tak vyjde v měsíc, na kdy je hlášena také Switch verze No Man’s Sky (7. 10.) nebo A Plague Tale: Requiem (18. 10.).