Zaklínač patří mezi nejlepší hry všech dob, o čemž se přesvědčili už snad všichni. Velkolepé finále Geraltovy trilogie v podobě Divokého honu dodnes dokáže zabavit na dlouhé hodiny. Avšak máme tu jednu nezodpovězenou otázku: Dočkáme se dalšího Zaklínače? Dabér Geralta z Rivie, Doug Cockle, se vloni na podzim nechal slyšet, že neví o tom, že by se ve studiu něco kutilo. Sám Cockle by čtvrtého Zaklínače udělal rád.

Cockle byl serverem GameReactor vyzpovídán ohledně svých nynějších pracích, avšak i na toho Zaklínače došlo. "Můžu říci pouze to, že o tom nemám ponětí, přestože si myslím, že bude. Jedná se čistě o můj názor. V CD Projektu ví, co dělají. Já jejich plán neznám. Nicméně kdybych byl CD Projekt, Zaklínače 4 bych zaměřil na Ciri. Ve trojce zavítala do jiných světů a mám za to, že hra o ní a navštěvování jiných světů by byla hustá," pověděl Cockle.

Prozatímně je jasné, že postava Geralta se objeví v nadcházejícím SoulCalibru VI. Ztotožňujete se s Cocklovým nápadem o Ciri v hlavní roli?