V rámci blížící se uzavřené bety středověké multiplayerové akce Chivalry 2 se nám naskytl pohled na základy krvavého boje. Téměř šestiminutové video vám ukáže, jak se budete ohánět všemožnými zbraněmi, krýt se štítem před útoky nepřátel, sekat hlavy a končetiny, utíkat před obrovskou palicí, házet sekery a kameny nebo využívat katapult.

Uzavřená beta je naplánována od 23. do 26. 4. letošního roku pro všechny, co si Chivalry 2 předobjednají. Do testu se dostanou nejen majitelé počítačů, ale také hráči na obou generacích konzolí PlayStation a Xbox. Titul bude podporovat hraní napříč platformami už v betě, aby ultimátní středověké bitvy byly zajímavější.

Přečtěte si také: Unikl trailer ze zrušené multiplayerové akce Spider-Man: The Great Web

Chivalry 2 je bojová hra pro více hráčů z pohledu první osoby inspirovaná epickými středověkými filmovými bitkami. Hráči jsou vrženi do akce během ikonických dobových okamžiků – od řinčení mečů přes salvy hořících šípů po obléhání rozlehlých hradů a další. Ovládněte obří bojiště, zatímco katapulty rvou zemi na kusy a hráči ztékají hrady, vypalují vesnice a vraždí špinavé sedláky na staronových mapách z režimu Team Objective.

Plná verze vyjde 8. 6. 2021 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.