Aktualizace: Bez velkého humbuku se dnes ráno na PlayStation Store a Microsoft Store objevila konzolová demoverze Immortals Fenyx Rising.

Později bylo demo přidáno také do služby Ubisoft Connect pro PC a na eShop pro Nintendo Switch, aby si všichni mohli vyzkoušet akční adventuru od autorů Assassin's Creed Odyssey ze studia Ubisoft Quebec, která vyšla na konci loňského roku pro počítače, konzole nové i staré generace a Google Stadia.

Demoverze má 3 až 5 GB v závislosti na verzi a umožní vám vyzkoušet si tuhle hru od Ubisoftu, prozkoumat oblast, objevit tajemství, řešit hádanky a postavit se mytologickým příšerám. Úplně nahoře se můžete podívat na trailer, co láká na demo.

Přečtěte si také: Navzdory filmu nemá Ubisoft počítat s hackerskou akcí Watch Dogs

Současně vyšel první dodatečný balíček. A New God se odehrává po událostech původní kampaně hry a na Fenyx(e) čekají výzvy od jednotlivých bohů, které osvobodil(a), v Olympu. Vývojáři připravili nové herní mechaniky a čtyři nová vylepšení schopností hlavního hrdiny či hrdinky. Samozřejmostí je nové vybavení.

Immortals Fenyx Rising je akční adventura v otevřeném světě. Hráči se ponoří do mytologického dobrodružství v roli Fenyxe, nového okřídleného poloboha na výpravě za záchranou řeckých bohů a jejich domova před temnou kletbou. Budete bojovat proti bájným příšerám, ovládnete legendární síly bohů a porazíte v epickém souboji Týfóna, nejnebezpečnějšího titána v řecké mytologii. Při tom si užijete humor a pěknou grafiku.

Hra obsahuje české titulky.