Marvel's Avengers měla být hra, která tu s námi bude dalších několik let. Aktualizace a dodatečné balíčky měly hráčům zaručit hodiny a hodiny zábavy. Tohle se bohužel nekoná. Kromě toho, že pro vydavatele Square Enix se titul stal finančním propadákem, tak přichází i o svou hráčskou základu. Crystal Dynamics ale nehází flintu do žita, a i přes všechny nesnáze vydají v prosinci/decembri první bezplatné rozšíření.

V něm dorazí Kate Bishop! Lukostřelkyně, jež se učila od samotného mistra, kterým není nikdo jiný než samotný Hawkeye. Společně s ní dorazí i Operation Taking AIM, což je příběhové rozšíření, které pokračuje tam, kde skončil příběh v základní hře.

Pokud jste jedni z těch, kteří dají Marvel's Avengers ještě jednu šanci a poslechnete si hlas Kate Bishop, možná vám přijde trochu povědomý. Ještě aby nepřišel, když hlas jí propůjčila Ashly Burch, kterou můžete znát jako Aloy z Horizon Zero Dawn či Tiny Tinu z Borderlands.

Vás jistě zajímá, s jakými schopnostmi Kate dorazí, že? Její hlavní zbraní bude samozřejmě luk a toulec plný šípů, jak už to u někoho, kdo je zaměřený na lukostřelbu bývá. Kate je ale trochu speciální a od Clinta se nám malinko liší. Když dojde na souboj zblízka, tasí svůj meč a prokrájí se nepřáteli jako nůž máslem. Navíc má k dispozici AIM technologii, která jí umožní teleportovat se, a double jump. Ultimátní schopnost se jmenuje Quantum Overdrive a po jejím aktivování zasypete své nepřátele tunou šípů tvořených nestabilní Quantum energií.

Kate Bishop dorazí do Marvel's Avengers společně s Operation Taking AIM již 8. prosince/decembra. A jestli preferujete Clinta Bartona v roli Hawkeye, tak ten by měl dorazit někdy příští rok společně s pokračováním příběhu, tentokrát s názvem Operation Future Imperfect.