Na přelomu nového roku Phil Spencer prohlásil, že letošek bude pro Xbox Game Pass neuvěřitelný. Ve velké míře mají pomoci společnosti ZeniMax a Bethesda, které Microsoft na začátku roku oficiálně koupí. Než k tomu dojde, máme tady první povánoční nadílku v podobě sedmi nových titulů.

Předplatitelé Xbox Game Passu se mohou těšit na bojovku Injustice 2 se superhrdiny z universa DC, diablovku Torchlight 3 nebo na příběhovou adventuru What Remains of Edith Finch.

7. 1. můžete v předplatném očekávat eFootball PES 2021 Season Update pro konzole Xbox a Android. Ve stejný den dorazí také Injustice 2, které bude dostupné kromě zmíněných platforem ještě na počítačích.

Pro Xbox a Android tu máme na 7. 1. výlet do Irska v 50. letech v podobě hry The Little Acre s příběhem Aidena a jeho dcery Lily. Budovatelská strategická akce s rogue-like prvky Neoverse potěší PC hráče 14. 1. a ve stejný den dojde také na Torchlight 3 pro konzole a Android.

Na 14. 1. jsou v plánu ještě What Remains of Edith Finch a YIIK: A Postmodern RPG pro PC.

Některé tituly musí jít z kola ven. 15. 1. budou z katalogu odstraněny FTL: Faster Than Light (PC), My Friend Pedro (Xbox a PC), Sword Art Online: Fatal Bullet (Xbox) a Tekken 7 (Xbox).

Xbox Game Pass si pro Xbox One můžete pořídit za 259 korun měsíčně a získat neomezený přístup k více než stovce kvalitních konzolových her. Pokud hrajete také online, tak je nejlepší volbou Xbox Game Pass Ultimate, který za 339 Kč měsíčně obsahuje Xbox Live Gold, a navíc přístup do knihovny her z Windows 10 a některé hry také na Androidu. Plus s Ultimate získáte i EA Play pro konzole - pro PC bude dostupné později.