Oficiálních gameplay záběrů z GTA: The Trilogy – The Definitive Edition se pravděpodobně nedočkáme – Rockstar se místo toho rozhodl vydat sbírku oslavných GIFů (tweet níže). To ale nevadí. Někteří hráči se k trilogii dostali v předstihu a rozhodli se s internetem podělit o své záběry z hraní. Každý se může podívat, jak vypadají remasterované díly GTA 3, GTA: San Andreas a GTA: Vice City.

Mezi hráči už dlouho zaznívají názory, že srovnávající trailer a obrázky jsou příliš málo na to, aby si člověk udělat představu o vylepšeních z hlediska technické a herní stránky. Na fóru ResetEra se ale objevila videa z PlayStation 4 verze. Podívat se můžete na 33 minut z GTA 3, přibližně na 41 minut z Vice City a krátkou ukázku ze San Andreas.

Na videích můžete vidět některé změny, které vývojáři pro trilogii připravili, například kolečko pro výběr zbraní a rádiových stanic, stejně jako možnost okamžitě restartovat neúspěšnou misi.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition vyjde zítra, 11. 11., v digitálních verzích pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch. Od 7. 12. se bude trilogie prodávat v obchodech ve fyzických edicích pro konzole PlayStation, Xbox a Nintendo Switch. V první polovině roku 2022 máme čekat hry na mobilních zařízeních se systémy iOS a Android.

Od 11. 11. 2021 bude remaster GTA: San Andreas dostupný v Xbox Game Passu pro konzole Xbox.

Jak se vám remastery zamlouvají?

GRAND THEFT AUTO 3

GRAND THEFT AUTO: VICE CITY

GRAND THEFT AUTO: SAN ANDREAS