Zábavná bezplatná arkádová bojovka MultiVersus ve veřejné betě strhla hráče všech věkových kategorií. Pokud i vám se zamlouvají rychlé boje známých hrdinů, jako je Batman, Shaggy, Tom a Jerry, Superman, Harley Quinn, Wonder Homan a další, tak se můžete těšit na první sezónu.

První sezóna hry MultiVersus měla být spuštěna tento týden, vývojáři si ale vzali více času a spuštění směřují na konec měsíce. V rámci ní dojde k přidání hodnocených bitev, Arcade režimu, nové kosmetiky a nových postav. Jak víme z dřívějška, půjde o zábavné duo v podobě Ricka a Mortyho, zatímco LeBron James obdrží kostým Robina z Batmana.

V den startu první sezóny by se do hry měl dostat Morty. Jeho animovaný parťák Rick se podle dřívějších informací připojí v průběhu sezóny. Ta zahrne ještě nový Battle Pass s 50 úrovněmi.

Vypadá to, že vývojáři chystají jednu zajímavost. Dataminer AisulMV objevil obrázek, který poukazuje na sdílení Battle Passu. Dva hráči budou moci dokončit výzvy Battle Passu rychleji a sdílet jeho odměny. Battle Pass bude údajně možné propojit jednou za sezónu.