Na akční adventuru Marvel's Avengers se hráči tváří různě. Někteří jsou vcelku nadšeni z možnosti zahrát si za superhrdiny Avengers, jiným ale vadí, že se postavy nepodobají filmovým předlohám. Pokud nejste přesvědčeni o kvalitách hry, tak si ji budete moci příští měsíc vyzkoušet a udělat si na vše vlastní názor.

Společnost Square Enix oznámila, že beta proběhne v průběhu srpna ve třech víkendových etapách. Harmonogram je následující:

  • Od 7. 8. - uzavřená beta pro majitele PS4, kteří si hru předobjednali
  • Od 14. 8. - veřejná beta na PS4 a uzavřená na PC a Xboxu One pro pre-order
  • Od 21. 8. - veřejná beta na PC, PS4 a Xboxu One

U uzavřených betaverzí je nutná registrace na oficiálních stránkách hry. Přesné časy spuštění ještě odhaleny nebyly.

O obsahu bety se dozvíme podrobnosti 29. 7., kdy proběhne druhý díl streamu War Table. První díl jsme mohli sledovat před několika týdny, ukázal nové gameplay záběry a popsal důležité aspekty hry. Kreativní ředitel Shaun Escayg americkému magazínu IGN prozradil, že beta bude mít trochu od všeho, včetně příběhových misí z kampaně, kooperačního obsahu, vývoje postav a průzkumu War Zone a Drop Zone.

„Betu jsme vytvořili tak, abyste mohli zažít většinu věcí, které budete dělat v plné verzi. To znamená kus z příběhu pro jednoho hráče, boj prostřednictvím kooperativních misí, progres hrdinů a průzkum War Zones a Drop Zones, nového druhu misí, o kterém budeme mluvit v nadcházejícím War Table. Beta je masitá, ale zahrne pouze malou část toho, co vás čeká v plné verzi,“ dodal Shaun Escayg.

Za Marvel's Avengers stojí tvůrci série Tomb Raider z britského studia Crystal Dynamics a plná verze vyjde 4. 9. letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Ve hře budou české titulky. Později bude titul bezplatně vylepšen pro PS5 a Xbox Series X.