Wargaming překvapil, hráčům World of Tanks nabízí možnost získat vesmírnou strategii Master of Orion a prozkoumat nekonečný vesmír, bojovat o nadvládu, vyjednávat s tajemnými mimozemšťany, odolávat nepřátelským civilizacím a dobývat nezkrocené světy.

Všichni, kteří splní podmínky, získají původní 4X strategii Master of Orion i s dodatečným balíčkem Pomsta Antaranů a Terranský chanát s retro flotilami ze sběratelské edice. Vše, co musíte udělat, je do 23. 4. 2020 dokončit jednoduché bojové mise v náhodných bitvách (včetně velkých bitev) ve World of Tanks.

Po splnění těchto misí si budete moci ve Wargaming.net Game Center stáhnout verzi Master of Orion, ve které jsou odemknuty všechny rasy a režimy pro jednoho hráče. Krom toho můžete do World of Tanks získat speciální vzhled pro váš tank, stejně tak různé tematické doplňky.

Popis hry Master of Orion

Pokud jste tuto ikonickou vesmírnou strategii ještě nehráli, přišel čas ji objevit. Ti z vás, kteří už zakusili prozkoumávání hvězd a kolonizování planet, si budou moci napínavé galaktické dobývání prožít znovu. Zde je popis některých prvků, které najdete ve verzi Master of Orion pro jednoho hráče:

  • 10 mimozemských civilizací z původní hry Master of Orion a 4 dodatečné rasy, které byly přivedeny k životu pomocí chytré umělé inteligence a namluveny oceňovanými herci
  • Přes 75 vyzkoumatelných technologií
  • Obrovské galaxie, které obsahují až 100 slunečních soustav a nesčíslné množství hvězd a neznámých planet
  • Modifikovatelné vesmírné lodě, které byly pro každou rasu navrženy zvlášť
  • Spoustu způsobů, jak dosáhnout vítězství, včetně dobývání, technologické nadvlády, diplomacie a dalšího
  • Chytlavý symfonický soundtrack