To nevymyslíš. Na eBay se někomu podařilo prodat kuřecí nugetku od McDonald's ve tvaru postavičky ze hry Among Us. Aukce se vyšplhala do nepředstavitelných výšin, a nakonec skončila 184 příhozy. Tím nejvyšším bylo 99 997 dolarů, což je v přepočtu přes dva miliony korun.

Za dva miliony korun se dá koupit spousta věcí. Můžete si koupit luxusní automobil, minimálně tři méně luxusnější, ale úplně nové vozy, postavit barák... Ale ne, někdo to utratil za studený kus zpracovaného kuřete v plastovém sáčku, který sice vypadá jako postavička z Among Us, ale stejně.

V inzerátu je také uvedeno, že nuget bude zaslán zmražený a vzduchotěsně uzavřený s předpokládanou životností 14 dní. To ale pro případ, že by kupují skutečně zaplatil téměř 100 tisíc dolarů. Vážně to někdo zaplatí?!

Na nebývalou aukci reagovali vývojáři ze studia Innersloth. Ti si nemohli nechat tuhle příležitost ujít a oznámili, že pracují na skinu, který změní Impostora na podobu slavného nugetu za necelých 100 tisíc dolarů. Takhle bude vypadat: