Na co Josef Fares sáhne, to je úspěšné. Po netradičním A Way Out se letos studio Hazelight ve spolupráci s Electronic Arts vytasilo s bláznivou cestou rozhádaných rodičů.

It Takes Two je už dnes úspěšnější než A Way Out. Předešlá hra týmu do ledna tohoto roku prodala přes dva miliony kusů. It Takes Two má na kontě více než tři miliony kopií. Komerční úspěch odráží nadšené názory hráčů i novinářů.

It Takes Two vyšlo 26. 3. 2021 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Titul nenabízí hraní pro jednoho hráče, lze ho hrát pouze v online nebo lokální kooperaci na rozdělené obrazovce. Každý majitel hry může do bláznivého světa pozvat svého kamaráda, který It Takes Two nevlastní, a to skrz Friend’s Pass.

„Pozvěte přítele, aby se k vám připojil zdarma prostřednictvím služby Friend’s Pass a pusťte se do řešení obrovské škály rozmanitých a zajímavých výzev. Hrajte za rozhádaný pár Codyho a May, který se kouzlem proměnil v panenky. Společně jsou uvězněni ve fantastickém světě, v němž je čeká spousta nepředvídatelných situací. Pokud je mají zvládnout, musí – ač neochotně – začít spolupracovat a pokusit se zachránit svůj zničený vztah,“ lákají vývojáři.

„Osvojte si unikátní a propojené vlastnosti postav v každé nové úrovni. Pomozte jeden druhému překonat množství nečekaných překážek a zábavných momentů. Nakopněte chundelaté ocasy gangsterských veverek, pilotujte pánské spodky, staňte se dýdžeji v nočním klubu a projeďte kouzelnou sněhovou kouli na bobech. Prožijte srdečný a veselý příběh, v němž se vyprávění a hratelnost prolínají v jedinečně metaforickém zážitku.“