Vývoj Immortals Fenyx Rising začal jako odnož Assassin’s Creed Odyssey, ale řecké dobrodružství hráče zaujalo. Ukázalo se, že nová značka Ubisoftu je úspěšná a v budoucnu by se ze hry mohla stát série.

Tvůrci ze studia Ubisoft Québec od začátku pracovali s cílem vytvořit Immortals Fenyx Rising jako titul, z něhož by se v budoucnu mohla stát franšíza.

„Cílem bylo vytvořit něco nového a skvělého. Jako vývojáři všichni doufáme, že se z toho může být něco většího a stát se z toho franšíza. Ale teprve začínáme přemýšlet o tom, jak můžeme tento svět rozšířit,“ cituje server Nintendo Everything šéfa vývoje Juliena Galloudeca.

Přečtěte si také: Třetí rozšíření Immortals Fenyx Rising se odehraje z pohledu božího oka

V současné době je tento proces zaměřen čistě na rozšíření hry po jejím vydání, ale zároveň doufají v možnost v budoucnu přinést další Immortals.

Tento týden vyjde poslední ze třech plánovaných expanzích, které rozšiřují příběh a přinášejí nová místa a postavy. Podle Galloudeca pak záleží pouze na hráčích, zda se značka rozšíří o druhý díl.

Immortals Fenyx Rising vyšlo koncem minulého roku s českými titulky na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch. Třetí DLC s názvem The Lost Gods dorazí 22. 4. Informace o něm jsme psali zde.