Vývojáři z Rockstar Games začali z GTA Online odstraňovat některé mise a aktivity v souvislosti s příchodem nového obsahu.

Studio upozornilo hráče, že závody, mise, adversary módy a survivals se budou střídat v návaznosti na nový obsah, který bude multiplayerový svět gangsterské akce rozšiřovat. Z GTA Online kupříkladu zmizel Bombushka Run Adversary Mode, jenž byl přidán na konci léta 2017 v rámci aktualizace Smuggler's Run.

Přečtěte si také: Na Grand Theft Auto 6 budeme čekat ještě dlouho, potvrzuje známý novinář

Do GTA Online bylo současně přidáno sedm nových survivals a na oslavu této události získají hráči za účast v některých survivals dvojnásobek GTA dolarů a zkušenostních bodů. Pokud navíc splníte nové úkoly, můžete se těšit na bonus 100 tisíc GTA dolarů. Kromě toho ve všech freemode událostech získáte trojnásobek obvyklých odměn. Akce platí do 19. 7. 2021.

Rockstar oficiálně oznámil nový obsah pro GTA Online na léto. Insider Tez2 tvrdí, že dorazí 20. 7., tedy jen týden po aktualizaci Blood Money pro Red Dead Online. Sám Rockstar láká na Los Santos Car Meet, živé centrum automobilové kultury na jihu San Andreas.

Tez2 je jedním z nejspolehlivějších insiderů a pravidelně informuje o hrách Rockstaru. V letní aktualizaci GTA Online by měly být nové loupežné a závodní mise, nová vozidla i nové způsoby, jak vydělat peníze.