Microsoft představil hry, které v září zahrne do předplatného Xbox Live Gold. Současně jde o poslední nabídku s hrami z generace Xboxu 360, jak americká společnost oznámila v červenci.

Microsoft dosáhl svého limitu a od 1. 10. 2022 již nebudou do Games with Gold zahrnuty staré tituly z Xboxu 360. Nadále můžete počítat s měsíční nadílkou her pro Xbox One, stejně jako s exkluzivními slevami.

Každopádně, pro září Microsoft z Xboxu 360 vybral logickou akci Portal 2 od Valve, kterou si budete moci do digitální knihovničky přidat od 16. do 30. 9. Druhým starším titulem je simulátor zábavního parku Thrillville z prvního Xboxu dostupný od 1. do 15. 9.

Pro Xbox One a Xbox Series X/S jsou poté určeny tituly Gods Will Fall (1. až 30. 9.) a Double Kick Heroes (od 16. 9. do 15. 10.). V prvním případě se jedná o akci s odvážkou skupinou válečníků, která se postaví legiím strašlivých zvířat a přisluhovačů z pekelných říší bohů. Double Kick Heroes zase kombinuje rytmickou hru a střílečku, kdy musíte přežít na dálnici do pekla. Čeká vás 24 úrovní čistého šílenství, včetně editoru levelů.