Předplacená služba Xbox Game Pass nedávno dostala rozsáhlou knihovnu her od EA. Okolnosti naznačují, že Xbox kontaktuje všechny velké vydavatele ohledně přidání jejich titulů do své knihovny.

Služba Xbox Game Pass přináší předplatitelům knihovnu her, které mohou jen nainstalovat a hrát, a to jak na Xboxu, tak i na počítači nebo Androidu. Mezi zajímavé tituly z ní nepochybně patří Microsoft Flight Simulator nebo Among Us. V současnosti vás měsíc členství vyjde na 339 korun. V rámci pravidelné limitované nabídky je možné si tři měsíce koupit za 26 Kč, a to i s výhodami jako je Discord Nitro.

Přečtěte si také: Začátek roku v Xbox Game Passu ve znamení sedmi nových her

Jez Corden z Windows Central v podcastu Xbox Two zmínil, že Xbox jedná s Ubisoftem o zahrnutí jeho titulů do knihovny Xbox Game Pass. Ještě lepší zprávou ale je, že se podle něj nejedná jen o Ubisoft, respektive Uplay Plus, které je dostupné na PC a nabízí přístup ke všem titulům od této francouzské společnosti v nejlepších edicích se všemi DLC.

„Slyšel jsem, že ano, byla tam nějaká jednání o partnerství mezi Microsoftem a Ubisoftem kvůli Game Passu, ale není to jen Ubisoft, jednalo se i s dalšími vydavateli.“

Kromě velkých vydavatelů se má Xbox snažit navazovat vztahy i s těmi menšími, o tom by mohl svědčit i únik, který spekuluje o tom, že by se do předplacené služby měla přidat i hra Hades. Příspěvek na Redditu upozorňuje na zmínku Shpeshala Eda v podcastu XboxEra, ten ale v minulosti měl i neměl pravdu, musíme tak brát zprávu s rezervou.

Jak vidno, Microsoft se snaží nadále rozšiřovat knihovnu Xbox Game Passu. Uvidíme, co se mu vše podaří. Jedno je ale jisté, předplatné se stává čím dál zajímavější službou.

Podívat se také můžete na trailer věnovaný lednové nadílce do Xbox Game Passu: