Společnost Sony představila hry, které si v průběhu února budou moci předplatitelé PlayStation Plus přidat do své digitální knihovny.

Od 1. 2. 2022 do 28. 2. 2022 budou v nabídce Planet Coaster: Console Edition pro PlayStation 5, EA Sports UFC 4 pro PS4 a Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure pro PS4.

Zamrzí, že Planet Coaster je určen pouze pro PS5. Pokud tuto konzoli máte, budete si moci skrz zpětnou kompatibilitu zahrát i zbývající dvě hry ve verzi pro PlayStation 4.

Do 28. 1. 2022 můžete využít lednové nabídky a obohatit si digitální knihovnu o Persona 5 Strikers, DiRT 5 a Deep Rock Galactic. Více zde.

V Planet Coaster - Console Edition se stanete správcem svého vlastního zábavního parku. Vaším úkolem je překvapit a potěšit davy návštěvníků. Bez ohledu na úroveň vašich dovedností můžete ve hře snadno přivést k životu i své nejdivočejší nápady. S pomocí plánů umístěte do svého parku mrknutím oka kterýkoliv z více než 700 předpřipravených objektů, včetně horských drah, všemožných zařízení a rozličných dekorativních předmětů, stylem „kousek po kousku“ vybudujte park od základů nebo libovolně upravujte samotný terén s využitím nástrojů pro jeho modelaci. Řízení parku je stejně snadné, protože návštěvníci okamžitě reagují na změny cen, umísťování dekorativních předmětů i instalaci vzrušujících nových atrakcí. Postarejte se jim o zábavu a návštěvnost parku i vaše zisky vystřelí přímo do nebes.

V bojovém simulátoru EA Sports UFC 4 se dostanete do kůže profesionálního zápasníka smíšených bojových umění, který ze sebe vždy vydá maximum, aby vyhrál každý zápas. Odhodlejte se vstoupit do ringu, přichystejte si bojovou taktiku a utkejte se se zkušenými zápasníky UFC, kteří s vámi nebudou mít žádné slitování. Vytvořte si svého bojovníka, postupem času přizpůsobujte jeho bojový systém a objevujte nové herní výzvy. Se svým hrdinou můžete bojovat napříč dostupnými herními režimy a stát se superhvězdou UFC.

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure není plnohodnotnou hrou. Jde o samostatnou verzi dodatečného balíčku pro Borderlands 2, která je úvodem k dalšímu dílu této komiksové série.