Začátek listopadu si společnost Wargaming vybrala k vypuštěný dvou nových a obsahově lákavých aktualizací pro své bezplatné masivně multiplayerové hry s loděmi.

Do technologického stromu hry World of Warships na PC se dostaly hratelné ponorky a do předběžného přístupu působivý výběr japonských lehkých křižníků. Hráči na konzolích se ve hře World of Warships: Legends dočkají nových lodí s pětitýdenní kampaní o 100 milnících, kde na ně čeká japonský prémiový torpédoborec VIII. úrovně Hayate, a truhla s pirátským obsahem včetně dvou nových kapitánů a beden s různou kořistí uvnitř, včetně hrsti zaručených dublonů.

ŠEST NOVÝCH JAPONSKÝCH KŘIŽNÍKŮ

Listopadový obsah ve World of Warships odstartuje uvedení šesti nových japonských lehkých křižníků do předběžného přístupu. Tyto lodě jsou vyzbrojeny torpédy s vysokým poškozením a velkým dosahem, aby mohly nepřátelům zasadit značné škody z velké dálky. Tyto křižníky dále umožňují zákeřné útoky a díky dobrému maskování mohou využívat momentu překvapení. Od VII. úrovně jsou lodě této řady vybaveny torpédomety s otáčivým mechanismem a od VIII. úrovně se přidává také velké množství děl hlavní baterie.

Hráči se k těmto lodím dostanou různými způsoby, přičemž některé lodě jsou k dispozici prostřednictvím po sobě jdoucích sad, jako například Agano, Gokase a Shimanto, a jiné jsou k dispozici prostřednictvím bojových misí a v náhodných balíčcích.

V době, kdy tyto lodě vstupují do Early Access, ponorky se dostaly do technologického stromu, přičemž německé a americké ponorky mohou zkoumat všichni hráči. Tato tajná plavidla pokrývají úroveň VI-X a svými silnými torpédy mohou způsobit smrtelné poškození. Oba národy nabízejí rozdílné herní možnosti, protože německé lodě disponují akusticky naváděnými torpédy s dlouhým dosahem a velkou mírou autonomie, zatímco americké ponorky jsou vybaveny akustickými torpédy s krátkým dosahem a mohou se pochlubit rychlejší obnovou.

PŘICHÁZEJÍ PIRÁTI

Konzolové World of Warships: Legends svým hráčům také nabízí japonské lodě. Na konci klasické kampaně ve stylu válečných lodí Brewing Storm, která probíhá po dobu pěti týdnů a obsahuje 100 milníků, na hráče čeká japonský prémiový torpédoborec Hayate. Je silný, má solidní zásobu HP, stejně jako působivá torpéda. Aby si hráči zajistili tuto krásku, musí Brewing Storm dokončit s aktivní podporou Admirality; vedle misí Heroic Effort je však k dispozici mechanika dohánění, která pomůže dotáhnout opozdilce k vítězství.

V této aktualizaci přicházejí na palubu také piráti a hráči mohou objevit spoustu pokladů, včetně dvou nových kapitánů, z nichž každý má svůj vlastní unikátní hlas, dvou nových lodí Caprice a La Foudre a tematických beden s pokladem plných dublonů a spousty dalších lahůdek.

Kromě tohoto pirátského obsahu je přidáno šest nových lodí pro britské a francouzské námořnictvo, každý národ má k dispozici tři plavidla. Jeden torpédoborec, jeden křižník a jednu bitevní loď, včetně francouzského Alsace a britského křižníku Neptune, lze nalézt v technologickém stromu.

World of Warships: Legends oslavují populární Black Friday bohatou nabídkou akcí a slev napříč všemi obory, od černých lodí až po předměty pro postup velitele. Nabídku tvoří pět působivých černých válečných lodí, včetně slavné bitevní lodi Bismarck a italského siláka Dante Alighieri, přičemž druhá jmenovaná je k dispozici prostřednictvím speciální mise Black Friday.