Po dubnovém představení přicházejí důležité informace. Společnost Blizzard potvrdila, že rozšíření Dragonflight pro World of Warcraft vyjde do konce letošního roku. Zájemci si budou moci koupit jednu ze čtyř edic. Tři z nich jsou digitální (přes Battle.net), začínají na 50 eurech a obsahují jiný výběr kosmetických doplňků.

Base edice se prodává za 50 eur a nabízí zvířecího společníka Drakksa. Heroic edice je za 70 eur a přináší dva zvířecí společníky, okamžité vylepšení postavy na 60. úroveň a létajícího mounta pojmenovaného Tangled Dreamweaver. Epic edice stojí 90 eur a zahrnuje ještě 30denní předplatné, dva herní transmogrifikační předměty a efekt cestovatele časem pro kámen návratu.

Pro ty nejoddanější jsou k dispozici ještě kompletní kolekce Heroic Edition a Epic Edition, které kromě jiného obsahujíc ještě Shadowlands Heroic Edition, dvě vylepšení pro hrdiny a další věci.

Na samém závěru je fyzická sběratelská edice s podložkou pod myš, pěti kovovými odznaky, art bookem a obsahem z edice Epic.

Z oznámených cen nemají hráči moc radost, fanoušci obviňují Blizzard ze ždímání peněz a ptají se, za kolik by se případně prodávala další expanze. Pochopitelně se ale najde spousta těch, kteří se na návrat k fantasy kořenům série a návštěvu země draků s novou rasou těší. Půjde o vůbec první kombinaci rasy a třídy ve Wowku: dracthyrské Evokery.